Senaste modet inom träningsplagg

Att ha rätt träningskläder är A och O för att ha en bra attityd när du tränar. Vem vill ge 100 % i en gammal urtvättad t-shirt? Följ de senaste trenderna med dessa tre tips på hur du livar upp din träningsgarderob!

Scrunch Tights

Troligen har du sett dessa tights cirkulera på sociala medier, med god anledning! Eftersom de har en unik design som ger en extra snygg form har de blivit populära världen över. Även du kan ta perfekta bilder utan ansträngning med ett eget par! Ta en titt på nätet för att hitta den färg och modell som passar dig bäst.

Långärmade croptops

Att matcha en långärmad croptop med midjehöga träningstights är det senaste modet. Eftersom det skapar en ursnygg passform som passar alla kroppstyper bör du hoppa på trenden innan den är över! Dessutom kan du hitta set i samma färg och material, vilket ger en ännu mer sammanhängande outfit.

Pastell

Det är dags att lägga undan dina svarta träningstights och istället välja pigga färger. Även om svart aldrig går ur modet kan snygga pastellfärger ge dig ny energi inför varje träningspass. Eftersom rosa är på modet just nu kan du matcha med militärgrönt för en mer mogen stil.

Comments are closed.